BIO-info

Utvald bilete – Veke 19: Minisymposium

IMG_4126

Syv masterstudenter fra forskergruppen Marin BioDiversitet (MBD) deltok i et minisymposium arrangert av gruppens ansatte tirsdag 10. mai. Studentene dekket en stor bredde av tema fra forvaltning, dyphavsøkologi, biodiversitet, taksonomi, systematikk, evolusjon og funksjonell morfologi. Noen studenter er klare til å levere masteroppgaven og benyttet symposiet til å trene til eksamen og få noen gode innspill, mens andre har knapt fått tid til å sette seg inn i temaet og benyttet anledningen til lufte tanker og ideer.

Bilde: Nickolas James Hawkes presenterer sin oppgave «Epibenthic megafauna associated with Vazella pourtalesi sponge grounds in the Emerald basin». Foto: David Rees

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *