BIO-info

Utvald nyhende – Veke 34

Små fisk kan spele stor rolle i Afrika

Småfisk som formeirer seg raskt kan vera eit viktig verkemiddel i kampen mot underernæring i dei fattigaste delane av verda. Det er konklusjonen i ein FN-rapport, der Jeppe Kolding frå UiB har vore førsteforfattar. Les meir her.

Saka var eit innslag på NRK Ekko (P2) tysdag denne veka. Dette kan du høyre her (startar ved 58m18s).

SMÅFISK MED STORT POTENSIALE: Betre utnytting av fiske i tørre regionar kan få mykje å seie i land sør for Sahara. Professor Jeppe Kolding er førsteforfattar på ein FN-rapport som konkluderer med at ein bør satse på fisk i tillegg til landbruk.

Småfisk med stort potensiale. Foto: Jeppe Kolding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *