BIO-info

Forskning – Uke 37

BOA-teamet er nå offisielt i drift

BOA-teamet er UiBs administrative støtteapparat for eksternfinansiering. BOA-teamet kan gi støtte til de store, komplekse søknadene slik som EUs Horisont 2020-program, og Forskningsrådets store satsninger som SFF, SFI og infrastruktur.

Nye nettsider med maler og verktøy til bruk i arbeidet med eksternfinansierte forskningsprosjekter er nå klar. Nettsidene dekker hele prosessen til et ekstern finansiert forskningsprosjekt: mobilisering, søknad, kontrakt, oppstart, drift og avslutning. For hvert steg i prosessen beskrives alle de aktivitetene som hører til, samt rollefordeling, oppgaver, veiledning, ressurser og kontaktpersoner. Se de nye nettsidene her.

Bioinfo001

Photo: Jan Kåre Wilhelmsen, UiB.

Se utlysningskalenderen for nye utlysninger og forskjellige informasjonsseminarer, bl.a.:

19.09.16 RFF Project workshop – Bergen

21.09.16 H2020 – Prosjektutviklingskurs v/Joe Gorman – Lysaker

21.09.16 Skrivekurs for UiB-forskere: «Skriv så du blir lest» – Bergen

27-28.09.16 Norgesuniversitetet Høstkonferansen 2016Trømsø

15.11.16 Hvordan skrive en konkurranse-dyktig ERC Consolidator grant-søknad – Oslo

 

Posterpris til Libe Aranguren i Miljøtoksgruppen

Libe Aranguren, stipendiat i Mlijøtoksikologigruppen, vant posterprisen under 30th European Society for Comparative Physiology and Biochemsitry Conference i Barcelona 4.-7. september. Hun fikk prisen for posteren ”Using precision-cut liver slices (PCLS) and luciferase reporter assays to characterize the aryl hydrocarbon receptor (AhR) system in Atlantic cod (Gadus morhua”. Prisen inkluderte et diplom og 300€.

 

IMG_1360

Libe Aranguren, foto: Anders Goksøyr

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *