BIO-info

Ledige stillinger – Uke 37

Fagbokforlagets skrivestipender

Skriv for studenten!
Fagbokforlaget tildeler skrivestipender for inntil 250 000 kroner årlig. Med det rette prosjektet kan hele eller deler av stipendet bli ditt. Skrivestipendet tildeles etter søknad og prosjektskisse, og forutsetter utgivelse på Fagbokforlaget.

I tillegg til stipend får du tilgang én av forlagets skrivestuer i Sopot (Polen), på Vigmostad (Lista) eller i Myrkdalen (Voss). Stipendet er øremerket skriveprosjekter som skal produsere nyskapende grunnleggende lærebøker for fag i høyere utdanning, fortrinnsvis på bachelornivå.

Fagbokforlagets skrivestipender administreres av redaksjon for høyere utdanning. Les mer om hvordan du søker her.

Søknadsfrist 1. oktober !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *