BIO-info

Velferd, personal og HMS – Veke 38

Nyansatte

Egil KarlsbakIMG_0259

Egil Karlsbakk er tilsatt i fast stilling som professor i fiskepatologi frå 1. september 2016.

 

Kristin Holrermann

Kristin Holtermann er fast ansatt som studiekonsulent frå 1. oktober 2016.

 

Kom i form med BIO!

Dersom du ønsker å skaffe deg ett eksemplar av BIO sin «Kom i form Med BIO» T-skjorte kan den bestilles og betales (249,-.) i ekspedisjonen. Siste frist 6/10. Levering blir ca uke 48. Dame Str: (XS, S, M, L, XL, XXL), Herre Str (S, M, L, XL, XXL, 3XL). Ett utvalg av str kan prøves i ekspedisjonen.

t-skjorte

NYHET I PAGA: Legg til vedlegg elektronisk via Personalportalen i Skjema for Reiseregning og andre lønnsrelaterte utlegg

Du kan nå skanne inn underbilag og laste dem opp som elektroniske vedlegg via Personalportalen i stedet for å levere underbilagene på papir. Du må stå på siste side i skjemaet. Der kan du se at det er kommet et nytt valg nederst på siden som heter Legg til vedlegg. Klikk på det grønne krysset for å laste opp vedlegg elektronisk.

Dersom du er prosjektleder eller gruppeleder trenger du ikke lenger å skrive ut førstesiden og signere og levere den til oss på økonomi, men hvis ikke, må du fortsatt skrive ut førstesiden og få den signert av prosjektleder eller gruppeleder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *